FullForce Bedrijfsmagneet | Groot Pakket | 2200kg | Allround 360°

299,95

 

Ontdek onze krachtige Bedrijfsvismagneet, ontworpen voor professioneel gebruik. Deze set is niet bedoeld voor recreatieve magneetvissers, maar juist voor bedrijven die behoefte hebben aan een robuuste magneet voor diverse toepassingen. Met zijn aanzienlijke gewicht en ongeëvenaarde trekkracht is deze magneet ideaal voor bedrijven die zware materialen uit het water moeten halen en gebruik willen maken van bijvoorbeeld een lier.

De veelzijdigheid van deze set komt tot uiting in diverse bedrijfssituaties, zoals het efficiënt verzamelen van bierdopjes op een festivalterrein of het ophangen van materialen. Het is belangrijk op te merken dat de opgegeven 2200kg een indicatie is van trekkracht en niet bedoeld is als hefvermogen.

Met een solide constructie en het vermogen om te voldoen aan de eisen van verschillende bedrijfsbehoeften, biedt deze magneetset een betrouwbare oplossing voor diverse praktische toepassingen. Upgrade je bedrijfsactiviteiten met de kracht en veelzijdigheid van onze Bedrijfsvismagneet en ontdek nieuwe mogelijkheden voor efficiëntie in jouw professionele omgeving. De dreghaak is een handig hulpmiddel voor het heffen van materialen!

 

Voor 16 uur besteld is binnen twee werkdagen in huis!

Beschikbaarheid: Slechts 1 resterend op voorraad

Categorieën: ,
specificaties 

 

Geschikt voor bedrijfsdoeleinden!

Allround magnetisch

Trekkracht 2200kg

Diameter 120mm

Neodymium magneet

Hoogte 85mm

Gewicht 4200gr

Lengte touw 20m

Dikte touw 8mm

Kleur touw oranje

Inclusief dreghaak

Niet geschikt voor kinderen!

 

Onze magneten

Wij verkopen alleen maar neodymium magneten, Dit betekent dat al onze magneten tot de sterkste soort op aarde behoren. Door de ervaring die we zelf jarenlang hebben opgedaan met magneetvissen weten wij precies waar een goede magneet aan moet voldoen. Door deze ervaring hebben wij de perfecte webshop kunnen bouwen met een goede prijs kwaliteit verhouding. Onze producten worden altijd getest voordat deze verkocht worden. Hierdoor bieden wij de garantie dat de magneten voldoen aan de trekkracht en kwaliteit. Door de hoge kwaliteit van de magneten behouden ze de trekkracht jaren lang. De optimale trekkracht wordt bereikt als de gehele oppervlakte wordt bedekt van de magneet, het voorwerp volledig van ijzer is en er geen ander materiaal tussen de magneet en voorwerp zit. Wij wensen je veel succes en plezier met jouw nieuwe hobby!

 

Touw, borgmiddel en handschoenen 

Al onze magneten worden geleverd inclusief touw, borgmiddel en handschoenen. De touwen die wij leveren zijn enorm sterk en zijn van de beste kwaliteit. Hierdoor zullen de touwen nooit breken. Aan elk touw die wij leveren zit een karabijn haak. Deze haak zorgt ervoor dat je de magneet makkelijk kan bevestigen aan het touw, knopen is nodig. Bij elke magneet die wij leveren zit een flesje borgmiddel. Dit middel zorgt ervoor dat de magneet niet loskomt onder water. Het middel dient op de bout gesmeerd te worden waardoor deze goed vast blijft zitten. Onze handschoenen zijn van de hoogste kwaliteit en zorgen ervoor dat je handen schoon blijven. Door het dragen van handschoenen voorkom je brandwonden tijdens het gooien van het touw.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.