FullForce pakket | Groot | 1600kg | Allround 360°

154,95

 

Ontdek de ongeëvenaarde kracht van onze FullForce magneet, absoluut de beste soort magneet verkrijgbaar! Of je nu verticaal, horizontaal of diagonaal op zoek bent naar verborgen schatten, deze magneet zorgt voor een volledige 360-graden dekking. Door deze allround dekking heeft deze set een veel groter bereik dan andere soorten, alleen maar voordelen dus! De FullForce 1600kg magneet is ontworpen voor de serieuze schatzoeker en veeleisende visser. Door de dreghaak gaat geen enkele vondst meer verloren. Ga voorzichtig met deze magneet om en houd hem uit de buurt van kinderen!

 

Voor 16 uur besteld is binnen twee werkdagen in huis!

Categorieën: ,
specificaties 

Allround magnetisch

Trekkracht 1600kg

Diameter 90mm

Neodymium magneet

Hoogte 85mm

Gewicht 2200gr

Lengte touw 20m

Dikte touw 8mm

Kleur touw oranje

Inclusief dreghaak

Niet geschikt voor kinderen!

 

Onze magneten

Wij verkopen alleen maar neodymium magneten, Dit betekent dat al onze magneten tot de sterkste soort op aarde behoren. Door de ervaring die we zelf jarenlang hebben opgedaan met magneetvissen weten wij precies waar een goede magneet aan moet voldoen. Door deze ervaring hebben wij de perfecte webshop kunnen bouwen met een goede prijs kwaliteit verhouding. Onze producten worden altijd getest voordat deze verkocht worden. Hierdoor bieden wij de garantie dat de magneten voldoen aan de trekkracht en kwaliteit. Door de hoge kwaliteit van de magneten behouden ze de trekkracht jaren lang. De optimale trekkracht wordt bereikt als de gehele oppervlakte wordt bedekt van de magneet, het voorwerp volledig van ijzer is en er geen ander materiaal tussen de magneet en voorwerp zit. Wij wensen je veel succes en plezier met jouw nieuwe hobby!

 

Touw, borgmiddel en handschoenen 

Al onze magneten worden geleverd inclusief touw, borgmiddel en handschoenen. De touwen die wij leveren zijn enorm sterk en zijn van de beste kwaliteit. Hierdoor zullen de touwen nooit breken. Aan elk touw die wij leveren zit een karabijn haak. Deze haak zorgt ervoor dat je de magneet makkelijk kan bevestigen aan het touw, knopen is nodig. Bij elke magneet die wij leveren zit een flesje borgmiddel. Dit middel zorgt ervoor dat de magneet niet loskomt onder water. Het middel dient op de bout gesmeerd te worden waardoor deze goed vast blijft zitten. Onze handschoenen zijn van de hoogste kwaliteit en zorgen ervoor dat je handen schoon blijven. Door het dragen van handschoenen voorkom je brandwonden tijdens het gooien van het touw.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.