AANBIEDING!

Superset 250kg

Oorspronkelijke prijs was: €26,95.Huidige prijs is: €21,95.

 

Door het lichte werpgewicht en het niet al te grote formaat is deze magneet geschikt voor jong en oud! Dit is een enorm sterke magneet waarmee mooie vondsten gegarandeerd zijn. Deze krachtpatser is de perfecte magneet om te starten met jouw nieuwe hobby. Wij wensen je veel plezier tijdens het magneetvissen!

 

Voor 16 uur besteld is binnen twee werkdagen in huis!

Categorieën: ,
specificaties 

Trekkracht 250kg 

Diameter 75mm

Neodymium magneet 

Hoogte 18mm 

Gewicht 640g 

Touw 20m 

Dikte touw 6mm

Kleur touw oranje

 

 

Onze magneten

Wij verkopen alleen maar neodymium magneten, Dit betekent dat al onze magneten tot de sterkste soort op aarde behoren. Door de ervaring die we zelf jarenlang hebben opgedaan met magneetvissen weten wij precies waar een goede magneet aan moet voldoen. Door deze ervaring hebben wij de perfecte webshop kunnen bouwen met een goede prijs kwaliteit verhouding. Onze producten worden altijd getest voordat deze verkocht worden. Hierdoor bieden wij de garantie dat de magneten voldoen aan de trekkracht en kwaliteit. Door de hoge kwaliteit van de magneten behouden ze de trekkracht jaren lang. De optimale trekkracht wordt bereikt als de gehele oppervlakte wordt bedekt van de magneet, het voorwerp volledig van ijzer is en er geen ander materiaal tussen de magneet en voorwerp zitten. Wij wensen je veel succes en plezier met het magneetvissen!

 

Touw, borgmiddel en handschoenen 

Al onze magneten worden geleverd inclusief touw, borgmiddel en handschoenen. De touwen die wij leveren zijn enorm sterk en zijn van de beste kwaliteit. Hierdoor zullen de touwen nooit breken. Aan elk touw die wij leveren zit een karabijn haak. Deze haak zorgt ervoor dat je de magneet makkelijk kan bevestigen aan het touw, knopen is nodig. Bij elke magneet die wij leveren zit een flesje borgmiddel. Dit middel zorgt ervoor dat de magneet niet loskomt onder water. Het middel dient op de bout gesmeerd te worden waardoor deze goed vast blijft zitten. Onze handschoenen zijn van de hoogste kwaliteit en zorgen ervoor dat je handen schoon blijven. Door het dragen van handschoenen voorkom je brandwonden tijdens het gooien van het touw.

Gewicht 2,01 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.